BLOG / Eğitim Seçeneklerimiz Hakkında

BT Eğitim bünyesinde vermis olduğumuz eğitimleri kısaca detaylandırarak, çalışanlarınızın eğitimi, kişisel gelişiminiz ve kariyer yolunuz için en doğru olan seçenekle ilerlemenize yardımcı olmak istiyoruz.

Uzun ve Kısa Süreli Eğitimler:

IT Dünyasında genelde egitimler 5 günlük ardışık biçimde planlanan eğitimlerdir. Sabah 09:30 ile 16:30 arasında yapılan bu eğitimlerde; haftalık net 30 saat ders yapılmaktadır ve uygulamalı labaratuar çalışmaları ile öğrencilerin eğitmenle karşılıklı çalışması ve aktif katılımı gerçekleşmektedir.

Konu  başlığına göre birkaç günlük eğitimler de vardır. BT Eğitim olarak, eğitim verdiğimiz teknoloji markasının küresel olarak yayınladıgı, standard sürelere uygun şekilde eğitimi sağlayıp, birebir aynı müfredatı uygulamaktayız.

Uzun süreli eğitimler haftasonu cumartesi ve pazar günleri sabah yarım gün veya haftaiçi okul /  iş çıkışı katılıma imkan verecek şekilde akşam saatlerinde planlanmıştır. Burada aynı konu iceriği 5 veya 10 haftalık dönemlerde veya CCIE eğitimi için 16 haftada ele alınmakta olup, öğrenciye daha geniş bir zamanda , derinlemesine eğitim imkanı sağlamak hedeflenmiştir.

Sınıf içi ve Uzaktan Eğitimler:

Hızla artan iş hayatının ritmi ve esnek çalışma modeli ihtiyaçları, aynı eğitimleri sınıf içi yüzyüze olduğu gibi uzaktan da alabilme gereksinimini doğurmuştur. BT Eğitim, uzaktan eğitimi  CISCO WEBEX teknolojisi ile pürüzsüz bir erişim ile sağlarken,  aynı eğitim deneyimini trafikte zaman yitirmeden veya farklı şehirlerdeyseniz, evinizin veya ofisinizin konforunda almanıza imkan verir.

Kapalı ve Açık Sınıf Eğitimleri:

Birlikte çalıştığımız kurumlarin IT ekipleri için hem standard, hem de özelleştirilmiş başlıklarda kapalı sınıf eğitimleri yapmaktayız. Eğitim öncesinde kurumun IT yöneticileri ve eğitmenimiz ön görüşme yaparak katılımcı öğrencilerin bilgi seviyesi, özellikle odaklanılması gereken başlıklar  vb konularda bir hazırlık yaparlar. Bu yöntemle, beklentilerin karşılanması için planlama yapılır. Kapalı sınıf eğitimlerini, BT Eğitim ofislerinde İstanbul ve Ankara’da şehir merkezlerinde yer alan sınıflarımızda yaptığımız gibi, bu kapalı sınıf eğitimlerinin büyük çoğunluğunu da kurumların kendi lokasyonlarında yapmaktayız.

Bir kurumun çalışanları için özel planlanmamış, tüm kurumsal ve bireysel katılımcılara açık olan eğitimlere ise açık sınıf eğitimi adını vermekteyiz. Bu eğitimlerde de minimum ve maximum katılımcı sayılarına dikkat etmekteyiz. Temel eğitimlerimizin her dönemde sıkça açık sınıf olarak da eğitim takvimimizde yer almasına, her segmente ulaşabilmek amacıyla azami özen göstermekteyiz.