Ağ Güvenliği Çözümleri

İşletmelerin ağ altyapısını dış ve iç tehlikelerden korumak kritik bir öneme sahiptir. Gelişmiş ağ güvenliği çözümlerimiz,  müşterilerinizin verilerini korumak için en son teknolojilere göre tasarlanmıştır. Firewall, IDS/IPS, VPN, NAC ve şifreleme gibi güçlü güvenlik önlemleri sayesinde müşterilerimizin ağ altyapılarını her türlü saldırıya karşı koruyarak, iletişim ve iş süreçlerinin kesintisiz devam etmesini sağlamaktayız. 

Ağ Güvenliği, sürekli izleme ve müdahale gerektirir. Morten’in tecrübeli ağ  güvenliği uzmanları, ilgili teknolojilerdeki proje ve kurulum hizmetleri ile birlikte proaktif yönetim hizmetleri sunar. Müşterilerimizin ağ güvenliği altyapıları, düzenli bakım, log analizi ve zamanında yapılan gerekli güncellemeler sayesinde, olası güvenlik risklerinden asgari düzeyde etikilenir ve son teknolojilere uyumlu hale gelmiş olur. 

Tecrübeli ve ilgili teknolojilerde üretici tarafından en yüksek seviyede sertifikalandırılmış uzmanlarımızla aşağıdaki alanlarda hizmet vermekteyiz: 

Yeni Nesil Güvenlik Duvarları

Güvenlik duvarları (Firewall), ağları dış tehditlerden koruyan bir güvenlik aracıdır. Temel işlevi, ağ trafiğini inceleyerek zararlı erişimleri engellemektir.

Saldırı Öncesi Sistemi (IPS)

Intrusion Prevention System (IPS), ağ trafiğini izleyerek tehditleri tespit eden ve otomatik olarak engelleyen bir güvenlik sistemidir. Saldırı imzaları ve davranış analizlerini kullanarak kötü amaçlı yazılımları, ağ saldırılarını ve yetkisiz erişimleri önler.

İleri Düzey Kalıcı Tehdit (APT)

Uzun vadeli ve hedefli siber saldırıları tanımlar. Bu saldırılar, bir organizasyonun ağlarına sızarak hassas verilere erişmeyi amaçlar.

Ağ Erişim Kontrolü (NAC)

Ağ Erişim Kontrolü (NAC), ağ güvenliğini sağlamak için ağdaki cihazların ve kullanıcıların erişimini merkezi bir şekilde yöneten bir çözüm olarak tanımlanabilir.

Mikrosegmentasyon

Büyük ölçekli veri merkezleri ve bulut ortamları için geliştirilmiş bir izleme ve analiz çözümüdür. Sürekli olarak ağdaki tüm etkinlikleri ve uygulama davranışlarını izler, böylece güvenlik risklerini tespit etmek ve performans iyileştirmeleri yapmak mümkündür

DNS Güvenliği

DNS güvenliği, internet üzerindeki alan adı sorgularının kötü niyetli saldırılara karşı korunmasını sağlayan bir dizi önlemdir. DNS, web sitelerine erişim için kritik bir sistemdir ve bu sistem, siber saldırganlar tarafından hedef alınabilir.

SSL/TLS Görünürlüğü

SSL/TLS Visibility çözümü, şifreli ağ trafiğinin çözülmesini sağlayarak güvenlik cihazlarının bu trafiği analiz etmesine olanak tanır.

Web Uygulama Güvenlik Duvarı (WAF)

WAF (Web Application Firewall) çözümü, web uygulamalarını zararlı trafiğe, saldırılara ve kötü amaçlı yazılımlara karşı koruyan bir güvenlik duvarıdır.

DDoS (Dağıtılmış Hizmet Reddi) Koruması

DDoS (Dağıtılmış Hizmet Reddi) koruma çözümü, ağ ve uygulama düzeyindeki DDoS saldırılarına karşı koruma sağlayan bir güvenlik önlemidir. Yüksek hacimli trafikleri filtreleyerek, hedef sistemlere zarar vermeden sadece meşru kullanıcıların erişimini sağlar.

Ağ Paket Dağıtım Platformu

Network Packet Broker (NPB) çözümü, ağ trafiğini analiz etmek, yönlendirmek ve yönetmek için kullanılan bir cihaz veya yazılım çözümüdür.

Secure Service Edge (SSE)

Secure Service Edge (SSE), bulut tabanlı güvenlik hizmetlerini kullanıcıların ağ uçlarında sunan bir güvenlik çözümüdür. SSE, kullanıcıların ağ erişimini güvence altına alırken, aynı zamanda veri koruma, tehdit engelleme ve uygulama güvenliğini sağlar.

Network Security Policy Management

Network Security Policy Management (NSPM) çözümü, ağ güvenliği politikalarını merkezi bir platformda oluşturma, uygulama ve izleme işlemlerini yönetir.

OT (Operational Technology) Güvenliği

OT güvenliği, endüstriyel kontrol sistemleri ve altyapıların korunmasına yönelik bir yaklaşımdır. OT, enerji, su, ulaşım, üretim ve diğer kritik sektörlerdeki fiziksel cihazları ve sistemleri yönetir.

Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama (MFA)

Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama (MFA), bir kullanıcının kimliğini doğrulamak için birden fazla güvenlik katmanı kullanma yöntemidir. Bu yöntem, kullanıcı adı ve şifre gibi geleneksel doğrulama bilgilerine ek olarak, bir veya daha fazla ek doğrulama faktörü gerektirir.

Zaafiyet Yönetim Yazılımı (Vulnerability)

Zaafiyet yönetim yazılımı, bir organizasyonun ağında ve sistemlerinde bulunan güvenlik açıklarını tespit edip, bu açıklıkları izlemek ve yönetmek için kullanılan bir araçtır.

Bulut Erişim Güvenlik Aracısı (CASB)

Bulut Erişim Güvenlik Aracısı (CASB), organizasyonların bulut hizmetlerini güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir güvenlik çözümüdür.

Ağ Güvenliği Çözümleri